Thomas Keizer

Saxofonist

Booking agent

Susie van Arem

E-mail

bookings@cicgroup.nl

Phone

+31611493532

Contact me

Thank you! Your booking agent will contact you as soon as possible.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bio

Thomas Keizer is een zeer goede saxofonist die met zijn optreden extra glans geeft aan elk feest, clubnight, festival of evenement. Als hoofdact, maar ook als begeleider van DJs of vocalisten weet hij als geen ander die speciale 'saxofoon' sfeer te creëren op het podium en door zijn enorme vaardigheid en muzikaliteit trekt hij de volle aandacht van elk publiek. Iedereen die een beetje gevoel voor muziek heeft, weet zodra de eerste warme tonen uit Thomas zijn saxofoon komen, dat er een topartiest op het podium staat. Thomas Keizer is veelzijdig en beheerst verschillende genres. Ondanks zijn bescheiden en rustig voorkomen is hij in staat om op het podium een dynamische show te bouwen en de juiste energie over te brengen. Het is dan ook geen toeval dat Thomas inmiddels een volle agenda heeft. Als artiest en studio saxofonist is hij daarnaast ook te horen op verschillende tracks van bekende en minder bekende artiesten. Het boeken van Thomas Keizer staat garant voor een speciale muzikale belevenis zowel op een groter festival als tijdens een kleiner evenement.

download presskit

“We built CIC Music because we wanted to create a true home base for artists who believe in development and helping each other to get to a higher artistic level. Our purpose has been from the very start to offer an environment of trust, loyalty and inspiration for everyone we are working with.
A place where both our artists and employees have access to the best facilities, coaching and guidance so they are able to fully expand their talent. But also a place where we all can eat, drink and dream together.”

Henk-Maarten Chin
Founder