DJesse

Allround DJ

Booking agent

Susie van Arem

E-mail

bookings@cicgroup.nl

Phone

+31611493532

Contact me

Thank you! Your booking agent will contact you as soon as possible.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bio

Djesse is geboren in 2010, maar staat in de DJ booth als een volwassene. Zijn liefde voor feestmuziek en top 40 tracks is oprecht en dat blijkt op het podium, waar hij soms onoverwinnelijk lijkt en op geheel eigen wijze en opvallend natuurlijk voor zowel volwassen als jeugdig publiek, feestjes bouwt. Djesse zijn DJ kwaliteiten zijn dan ook echt uitzonderlijk en tijdens zijn show springt en danst hij als een doorgewinterde artiest.


In het normale leven is Djesse een normale, rustige jongen die met zijn beide benen op de grond staat. Voor hem geldt dat plezier maken de basis is voor alles wat hij doet. Als hij voor een uitdaging komt te staan, dan is hij nergens bang voor. Zo begon hij al op heel jonge leeftijd met optreden en inmiddels heeft hij ook zijn eerste stappen gezet als producer. Hij wil een voorbeeld zijn voor zijn leeftijdgenoten en laten zien dat met muziek bezig zijn, heel veel moois kan opleveren, ook op zeer jonge leeftijd.

Genres:
Feestmuziek
Pop
Urban
House


download presskit

“We built CIC Music because we wanted to create a true home base for artists who believe in development and helping each other to get to a higher artistic level. Our purpose has been from the very start to offer an environment of trust, loyalty and inspiration for everyone we are working with.
A place where both our artists and employees have access to the best facilities, coaching and guidance so they are able to fully expand their talent. But also a place where we all can eat, drink and dream together.”

Henk-Maarten Chin
Founder